Over mij

Over mij

‘En nu ga ik alleen nog maar doen wat ik héél erg leuk vind’

We nemen het ons allemaal wel eens voor, maar Margaretha dóet het ook. Met passie, enthousiasme, power, een warm kloppend hart voor de horeca en vooral veel zín.
Goeie en vrolijke zin. 

Vanaf haar prille jeugd (ze groeide op in een horecagezin) leerde ze letterlijk alle hoeken en gaten van de meest uiteenlopende horecaondernemingen kennen. Ze ging naar de hotelschool, deed een schat aan ervaring op in hotels, cateringbedrijven en horecazaken in binnen- en buitenland, was maar liefst 22 jaar lang eigenaar/directeur van Beijk catering en verzorgde de horeca en catering bij talloze scholen, bedrijven, zeer luxe hotels, maar evenzogoed bruine café’s, het stadion van Heerenveen, drafbaan Victoriapark en TGI Fridays. Startte ‘tussendoor’ een flink aantal nieuwe bedrijven op, waaronder een resort in Suriname.

‘En toen begon het te kriebelen. Sinds een aantal jaren geef ik advies aan horecabedrijven en ik merkte dat dat naar meer smaakte. Tijd om het allerleukste onderdeel uit al die jaren horecawerk eruit te pikken en onder de vlag van HorecaDiva te gaan doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik zit, luister, kijk en tune in.
Wat is er nodig om precies déze medewerkers en dit bedrijf te helpen ontwikkelen, te prikkelen en uit te dagen zodat ze kunnen floreren? Ik doe dat niet op de geijkte manier, niet keurig volgens de boekjes, maar met jeu en een flinke snuf humor. De juiste mensen op de juiste plek en teams die het sámen doen, daar krijgt iedere onderneming energie van. Als je werkplezier serieus neemt, maak je er een feestje van!’