Trainingen

Trainingen

Small, medium & large

Een bescheiden programma met grootse resultaten. Of juist een intensief traject met een flink aantal mystery visits, trainingen, coachingsgesprekken en terugkomdagen. Of iets precies daar tussenin. Zoveel mensen, zoveel wensen. 

Onder de paraplu van Horeca Diva bied ik drie verschillende coachingstrajecten. Met een eigen insteek, een eigen prijs, maar eenzelfde helder doel. Inzetten op groei én bloei. Voor meer plezier & motivatie, gasten die graag terugkomen én extra rendement. 

Een jaar lang advies en coaching voor een vast bedrag per maand

Precies op de punten waar dat nodig is. Dát levert een heleboel op. Het maakt medewerkers veel méér betrokken als ze op regelmatige basis geprikkeld en uitgedaagd worden. Het zorgt voor teambuilding. Verantwoordelijkheid. Groei. Oog voor de zaak, elkaar én het rendement. En boven alles: een boel plezier. 

Wie met mij in zee gaat, hoeft niet te rekenen op standaard workshops in zo-zo-zaaltjes. Krijgt geen schoolse lessen aan de hand van saaie sheets. En hoeft al helemaal niet keurig te luisteren naar de instructies van de juf. Met HorecaDiva volg ik een totáál andere aanpak.

Het uitgangspunt

Ik geloof dat je dit vak niet leert van papier of een beeldscherm. Gastvrijheid is als de liefde. Een werkwoord dat je moet je voelen, ervaren, koesteren, krijgen, onderhouden en uitdelen. En dus draaien mijn coachingstrajecten om dóen. Op de plek waar het allemaal gebeurt: de werkvloer.

Niet zoals het ‘hoort’, maar zoals je SAMEN besluit dat je het graag wilt. Dat betekent ook dat ieder traject anders is. Wat voor het ene team passend is, slaat bij de andere horecaonderneming de plank mis. Daarom start ik altijd met een intakegesprek. Op dat moment maken we een gezamenlijk plan en van dááruit gaan we verder.

Alles naar wens

Geen bedrijf is gelijk. Daarom zal ik de ene zaak ondersteunen met een gastvrijheids- of verkooptraining en een ander team met een terras-, serveer, bar-, receptie, telefoon-, of motivatiecoaching. In overleg is er heel veel mogelijk.

We kunnen samen de handboeken met werkstructuren en afspraken maken, ik kan begeleiden en advies geven bij het samenstellen van het juiste team, personeelszaken ondersteunen bij het houden van functioneringsgesprekken en adviseren op het terrein van BHV, sociale hygiene of zelfs HACCP.

Gastvrij & Blij:
SMALL
 • 1 intakegesprek waar we gezamenlijk een plan maken
 • 2 mystery visits
 • 2 uitdagende trainingen naar keuze
 • 2 coachingsgesprekken met de teamleider
 • 2 terugkomdagen met evaluatie (3-6 weken na training)

€ 295,- per maand*

Gastvrij & Blij:
MEDIUM
 • 1 intakegesprek waar we gezamenlijk een plan maken
 • 4 mystery visits
 • 4 uitdagende trainingen naar keuze
 • 4 coachingsgesprekken met de teamleider
 • 4 terugkomdagen met evaluatie (3-6 weken na training)

€ 525,- per maand*

Gastvrij & Blij:
LARGE
 • 1 intakegesprek waar we gezamenlijk een plan maken
 • 6 mystery visits
 • 6 uitdagende trainingen naar keuze
 • 6 coachingsgesprekken met de teamleider
 • 3 terugkomdagen met evaluatie (3-6 weken na training)

€ 750,- per maand*

 

 

 

NOG EVEN DIT

Advies is nooit in beton gegoten

Natuurlijk begrijp ik heel goed dat er horecaondernemingen zijn die de dingen liever nét iets anders aanpakken. Die wél graag een op zichzelf staande training zouden willen volgen. Behoefte hebben aan een eenmalig coachingsgesprek, hulp zoeken bij het opstarten van een nieuwe vestiging of graag eens advies zouden krijgen over de bedrijfsvoering. 

Weet dat ondersteuning niet per sé in de vorm van een duurzaam traject hoeft plaats te vinden. Het heeft absoluut mijn voorkeur, omdat ik heilig geloof dat iemand die een tijdlang deel uitmaakt van een bedrijf en langdurig betrokken is, nóg meer ziet en kan bijstellen op momenten dat dat nodig is. Maar voel je meer voor het incidenteel inschakelen van ondersteuning, of een nét andere invulling van een duurzaam traject, aarzel ook dan niet om contact op te nemen.

*Alle trajecten vinden plaats op locatie. Reiskosten bedragen € 0,50 per km. Prijzen excl. BTW en declaraties f&b. De maandprijzen zijn gebaseerd op een jaarprogramma naar maat.Op het menu

Training op locatie vanaf:            € 1.100,-

Coachingsgesprek:                        € 250,- 

Mystery visit met rapportage:    € 150,-  

Begeleiding bij opstart
onderneming:                               € 85,- per uur

Assistentie bij HRM:                    € 75,- per uur